Vlietland Jachtservice

Vlietland Jachtservice

 

Het jachthavencomplex Vlietland Jachtservice met een oppervlakte van ruim 15.500 m² beschikt over 310 open en overdekte lig- en stallingsplaatsen. Voor reparatie, onderhoud, zomer/winterstalling, korte stalling, een ruime sortering watersportartikelen en bemiddeling bij aan- en verkoop van uw boot bent u bij Vlietland Jachtservice van harte welkom. Daarnaast bieden wij tevens een ruim aanbod van zowel supverhuur als supworkouts en -clinics. 

Stalling, onderhoud en reparatie

Het jachthavencomplex beschikt over open en overdekte lig- en stallingsplaatsen. Schepen kunnen hier in de zomer en winter vertoeven. Met een vaste kraan (26 ton) in combinatie met een op afstand bedienbare botenkar, kunnen de schepen elk moment in en uit het water worden geplaatst. 
Bij Vlietland Jachtservice kunt u terecht voor al het onderhoud en reparaties aan uw schip. Het jachtservice team onderhoudt en/of repareert zowel houten, stalen en polyester schepen en binnen- en buitenboordmotoren. Ook doen wij divers poetswerk, schades, timmerwerk, schilderwerk en inbouwen van boegschroeven en elektrische motoren. 

Vlietland Jachtservice stalling

Watersportwinkel

Het totale winkelassortiment bestaat uit meer dan 25.000 producten. Zo hebben wij een grote collectie technische producten en alles op het gebied van verf, gas, water, elektra, verwarming, verkoeling, beslag, fenders, lijnen en schoten, kussens, rvs schroeven/bouten, hang- en sluitwerk, ramen, raamrubbers, vlaggen, vlaggenstokken en technische kleding.

Vlietland Jachtservice Watersportwinkel

Suppen

Het is ook mogelijk om te suppen. Staand op een stabiele plank met behulp van een peddel, beweegt u zichzelf voort over het water. Op ons mooie recreatiegebied, over de vliet of door de stadsgrachten, suppen kan overal. De supboards zijn wat breder en dikker dan een gemiddeld board, waardoor deze enorm stabiel zijn. U legt gemakkelijk lange afstanden af zonder er vanaf te vallen. U kunt de boards los huren of met begeleiding voor een tour, clinic, sportief uitje, kinderpartijtje of een vrienden/vrijgezellenfeest. 

Vlietland Jachtservice Suppen

Vlietland Jachtservice / Supmoves 

Rietpolderweg 2-6
2266BM Leidschendam
Telefoon: 071-5613616
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.vlietlandjachtservice.nl 

 

Informatie & Contact

Neem hiervoor direct contact op met de bedrijven en verenigingen die op deze website staan.

In de groei

‘s Zomers is het druk in Vlietland. Teneinde het gebied het hele jaar door goed te laten gebruiken is er begonnen met de verdere inrichting van het gebied. Extra sport-, recreatie- en verblijfs­voorzieningen zullen Vlietland binnen enkele jaren één van de meest veelzijdige en aantrekkelijke recreatiegebieden van Nederland maken.

Recreatiecentrum Vlietland B.V

Recreatiecentrum Vlietland B.V is de overkoepelende organisatie voor de bedrijfsmatige ontwikkeling en exploitatie van Vlietland. Directeur is dhr. A.S. (Bart) Carpentier Alting. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

NB: Vlietland is de enige juiste naam voor het recreatiegebied aan de Vliet tegenover Voorschoten en gelegen tussen Leiden en Leidschendam.

Vlietlanden is een natuurgebied bij Vlaardingen dat beheerd wordt door de vereniging Natuurmonumenten.

Website beheer www.mchl.nl