Adventure terrein - Klimeiland

Watersportcentrum Vlietland ontwikkeld een nieuw klimpark in Leidschendam. Vanaf aankomende zomer 2012 dagen wij je uit om hier je grenzen te komen verleggen. Klimervaring is geen vereiste als deelnemer, verschillende niveaus maken het voor iedereen een plezierige uitdaging. Natuurlijk sta je onder toezicht van onze enthousiaste instructeurs.

Families, groepen, scholen, sportteams, partijtjes, bedrijven en andere organisaties zijn allemaal van harte welkom!

Bouw
Het klimpark wordt ontwikkeld van duurzame materialen wat goed past bij het natuurlijke karakter van het Klimeiland. In dit klimpark komen 20 palen die verbonden worden doormiddel van verschillende bruggen en elementen. In het klimparcours zijn ook een aantal kabelbanen opgenomen van bijna 100 meter lang.

Veiligheid
Om de veiligheid op het eiland te kunnen verzekeren zal tijdens de bouwperiode het terrein worden afgesloten voor bezoekers. Daarna is het eiland voor iedereen weer toegankelijk tijdens de ruime openingstijden van het Klimeiland.

Toegankelijkheid
Het eiland zal toegankelijk zijn voor zowel de actieve als passieve recreant langs de looppaadjes die over het hele eiland zullen strekken.

 

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews